Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 17. týždeň

a  

Jedálny lístok

 

 

 

 

 

Ponuka týždňa: 22.04.– 26.04. 2019

 

17.týždeň

Pondelok: 22.04.2019

alergény

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEĽKONOČNÝ PONDELOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utorok: 23.04.2019

Polievka

1*

0,35 l

Richtárska polievka/bravčové pliecko, zemiaky, cesnak, zelenina/, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Krúpová so zeleninou

1,9

MENU

1*

130/200/280 g

Bravčové pliecko na valašský spôsob, opekané zemiaky

1,9,10

2*

130/200/220 g

Kuracie soté s čínskou zeleninou, pórom a čili, dusená ryža

1,6,9

3

450/50 g

Granatiersky pochod, kyslá uhorka

1,3,9

4

450 g

Makový koláč s citrónovou polevou

1,3,7

5

450 g/ 1 ks

Zeleninový šalát s pikantnými kuracími krídelkami, cereálne pečivo

1,6,9

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Streda: 24.04.2019

Polievka

1*

0,35 l

Šošovicová s párkom, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Hovädzia s pečeňovými haluškami

1,3,9

MENU

1*

130/300/190 g

Pečená krkovička, červená kapusta, kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

150/200/280 g

Hamburgská sekaná, varené zemiaky

1,3,7,9,10

3

150/280/50 g

Zeleninový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka

1,3,7,9

4

450 g/ 1 ks

Furmanské halušky s údeným syrom, praženou cibuľou, slaninou a kyslou smotanou, acidofilne mlieko

1,3,7

5

450 g

Pestrý cestovinový šalát so šunkou, nivou a zeleninou

1,3,7,9

Štvrtok: 25.04.2019

Polievka

1*

0,35 l

Kyjevská s kyslou kapustou a ryžou, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Kurací vývar s rezancami a zeleninou

1,3,9

MENU

1*

130/280/120

Vyprážané vykostené kuracie stehno, zemiakovo-mrkvové pyré, kompót

1,3,7,9

2*

130/200/280

Hovädzí plátok na hubách, tarhoňa

1,9

3

130/200/280

Kuracie soté so zeleným hráškom, šunkou, cesnaková omáčka so smotanou a strúhaným syrom, cestoviny

1,3,7,9

4

450 g/ 1 ks

Rezance s makom, ovocie

1,3,7,8

5

450 g

Brokolicový šalát s paprikou a kukuricou, pečivo

1,3,7,9

Piatok:  26.04.2019

Polievka

1*

0,35 l

Hrachová s praženým chlebom

1,9

2*

0,35 l

Cesnaková so zemiakmi a syrom

1,7,9

MENU

1*

150/300/190 g

Plnená paprika v paradajkovej omáčke , kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

130/190/280 g

Bravčový tatranský guláš/slanina, brusnice, červ .víno, smotana/cestoviny

1,3,7,9

3

450 g / 2 ks

Gazdovský šošovicový prívarok, pečená klobása, chlieb

1,9

4

450 g

Buchty na pare s lekvárom a kakaom

1,3,7

5

130/300/30/1 ks

Bravčový grilovaný plátok na zeleninovom šaláte, dressing, cereálne pečivo

1,7,9

 

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

 

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kontakt 051/7797006

 

 

Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť.

 

 

Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.