Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 27. týždeň

  

Jedálny lístok

 

 

 

 

 

Ponuka týždňa: 01.07.– 05.07. 2019

 

27.týždeň

Pondelok: 01.07.2019

alergény

Polievka

1*

0,35 l

Hrachová s klobásou

1,9

2*

0,35 l

Zeleninová s mušličkami

1,3,9

MENU

1*

130-200-190

Záhorácky bravčový guláš/hlávková kapusta, šampiňóny, smotana/

kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

220-200-280-120

Kuracie stehno poľovnícke/koreň.zelenina,brusnice,slanina,šampiňóny

,červ.víno/opekané zemiaky, miešaný šalát

1,6,9,10

3

130-200-280

Bravčové ragú na zelenine, bielom víne so smotanou  a syrom, cestoviny

1,3,6,7,9

4

450

Cestoviny na cigánsky spôsob so syrom

1,3,7,9

5

150-300-30-1

Vyprážané brokolicové krokety s nivou na zelenin.šaláte, dressing, rožok

1,3,7,9

Utorok: 02.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Karfiolová mliečna so zemiakmi

1,7,9

2*

0,35 l

Krúpová so zeleninou

1,9

MENU

1*

130-200-220-120

Morčacie prsia na cesnaku s pórom, slaninou a bielym vínom, dusená ryža, miešaný šalát

1,9

2*

130-200-280

Bravčový tokáň na pretlaku, maslové halušky

1,3,7,9

3

150-280-30-

Mäsové fašírky  s údeným  syrom v trojobale, varené zemiaky, dressing

1,3,6,7,9

4

450

Ryžový nákyp so slivkami poliaty sirupom

1,3,7

5

150-300

Zemiakovo kukuričné placky na zeleninovom šaláte z kyslej, hlávkovej a čínskej kapusty s mrkvou  a jogurtom

1,3,7,9

Streda: 03.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Halászle/rybacia polievka , paprika,paradajky,pretlak,fliačky/

1,3,4,9

2*

0,35 l

Kurací vývar s rezancami a zeleninou

1,3,9

MENU

1*

130-280-120

Vyprážaný kurací stehenný plátok v sezame, zemiaková kaša, kapustový šalát s mrkvou

1,3,7,9,11

2*

130-200-280

Hovädzia pečienka kopaničiarska/kápia,šunka,kečup,hrášok/, tarhoňa

1,3,9

3

450

Strapačky s kyslou kapustou a slaninou, ovocie

1,3,9

4

450

Makový koláč s citrónovou polevou

1,3,7,13

5

450-1

Viedenský rybací šalát s cviklou, zemiakmi, chrenom a vajíčkom, žemľa

1,3,4,7,9,10

Štvrtok: 04.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Pikantná šošovicová s cícerom a čili

1,9

2*

0,35 l

Hovädzia s fliačkami a zeleninou

1,3,9

MENU

1*

130-200-280-120

Pečená krkovička na čiernom pive a cibuli, pečené zemiaky, čalamáda

1,9

2*

130-200-280

Bravčové stehno Hamburgské

/koreň.zelenina, kyslé uhorky, šunka, horčica, smotana/cestoviny

1,3,7,9,10

3

450-120

Kuracie rizoto so zeleninou a syrom, cvikla

7,9

4

450

Buchty na pare s lekvárom a kakaom a maslom

1,3,7

5

450-1

Karfiolový šalát s čínskou kapustou, kukuricou, hráškom, krabími tyčinkami, brokolicou  a bielym jogurtom, žemľa

1,2,3,7,9

 

6

130-28-050

Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Piatok:  05.07.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠTÁTNY SVIATOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kontakt 051/7797006

 

 

Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť.

 

 

Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.