Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 07. týždeň

  

Jedálny lístok

 

 

 

 

 

Ponuka týždňa: 11.02.– 15.02. 2019

 

07.týždeň

Pondelok: 11.02.2019

alergény

Polievka

1*

0,35 l

Fazuľová zo strukov na kyslo, chlieb

1,7,9

2*

0,35 l

Cibuľačka so syrom a praženým chlebom                                                              

1,7,9

MENU

1*

130/200/220 g

Kuracie stroganov, ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky

1,7,9

2*

130/200/280/120

Rybie filé Šumava zapekané so syrom, varené zemiaky, mieš. šalát                                   

1,4,7,9

3

130/300/ 2 ks

Hrachová kaša s údeným bravčovým plátkom, chlieb                                                   

1,7,9

4

450 g

České buchty s lekvárom                                                                            

1,3,7

5

450 g/ 1 ks

Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, cereálne pečivo                                             

1,9

 

6

130/280/50

Vyprážaný kurací rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka                                              

1,3,7,9

Utorok: 12.02.2019

Polievka

1*

0,35 l

Frankfurtská s párkom, chlieb                                                                      

1,9

2*

0,35 l

Kurací vývar s rezancami a zeleninou

1,3,9

MENU

1*

130/280/120

Vyprážané vykostnene kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót                                        

1,3,7,9

2*

130/200/280 g

Bravčový tokáň na pretlaku a slanine , kolienka                                                    

1,3,7,9

3

450/50 g

Rizoto brav. so zeleninou, hubami a syrom, kyslá uhorka

9

4

450 g

Cviklové halušky s kuracím mäsom, slaninkou, cibuľou a syrovou omáčkou                             

1,3,7,9

5

150/220

Zapekaný baklažán so zeleninou, dusená ryža                                                        

1,3,

Streda: 13.02.2019

Polievka

1*

0,35 l

Karfiolová so zeleným hráškom a zemiakmi, chlieb

1,7,9

2*

0,35 l

Rascová s vajcom                                                                                   

1,3,9

MENU

1*

130/300/190 g

Pečené bravčové pliecko, kyslá kapusta na paprike, kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

130/280/120 g

Krkovička Koliba/klobása, cibuľa, lečo, červ. víno, cesnak, slanina/opekané zemiaky, čalamáda      

1,9

3

450 g/ 1 ks

Fliačky s bielou kapustou, ovocie                                                                  

1,3,7,9

4

450 g

Jablkový kysnutý koláč s hrozienkami                                                               

1,3,7

5

300/280 g

Karfiolový perkelt, varené zemiaky                                                                 

1,3,7

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka                                            

1,3,7,9

Štvrtok: 14.02.2019

Polievka

1*

0,35 l

Šošovicová na paprike so zemiakmi a klobásou, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Hovädzia s pórom a haluškami                                                                       

1,3,9

MENU

1*

130/280/50 g

Čiernohorský kurací rezeň so syrom, varené zemiaky, kyslá uhorka                                   

1,3,7,9

2*

130/200/220/120

Hovädzie po záhorácky s fazuľou a majoránkou, dusená ryža

1,9

3

450 g

Cestoviny s brokolicou a syrom                                                                     

1,3,7,9

4

450 g

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom                                                             

1,3,7

5

450 g/ 1 ks

Viedenský rybací šalát s cviklou, zemiakmi, jablkami a vareným vajíčkom, žemľa                     

1,3,4,7,9

Piatok:  15.02.2019

Polievka

1*

0,35 l

Poľská paradajková so smotanou a kolienkami, chlieb

1,3,7,9

2*

0,35 l

Údená so zeleninou a slovenskou ryžou                                                              

1,3,9

MENU

1*

150/300/190 g

Mäsové gule v paradajkovej omáčke, kysnutá knedľa                                                  

1,3,7,9

2*

130/200/280 g

Bravčový tatranský guláš/brusnice,červ.víno, smotana/cestoviny                                     

1,3,7,9

3

200/30/280 g

Tekvicový prívarok s vareným vajcom, varené zemiaky

1,3,7,9

4

450 g/ 1 ks

Rezance s makom, ovocie                                                                            

1,3,7

5

150/200/220 g

Cícerové kari s cuketou, hráškom, mrkvou a smotanou, ryža                                          

1,7,9

 

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka                                            

1,3,7,9

 

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kontakt 051/7797006

 

 

Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť.

 

 

Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.