Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 51. týždeň

  

Jedálny lístok

 

 

 

 

 

Ponuka týždňa: 17.12. - 21.12.2018

 

51.týždeň

Pondelok: 17.12.2018

alergény

Polievka

1*

0,35 l

Krúpová s údeným mäsom, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Rascová s vajcom

3,9

MENU

1*

130/200/280/120

Bravčové stehno s brusnicami na víne, pečené zemiaky, miešaný šalát

1,9

2*

130/200/220 g

Kuracie soté Teriyaki/brokolica,cesnak,pór,jarná cibuľka,mrkva/,ryža

1,9

3

450/50 g

Hubové rizoto s kuracím mäsom, kyslá uhorka

7,9

4

450 g

Langoše s kečupom, cesnakom a syrom

1,3,7

5

450 g

Mexická tortilla s údeným tofu

1,3,7,9

Utorok: 18.12.2018

Polievka

1*

0,35 l

Držková, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Slepačia s hráškom a ryžou

9

MENU

1*

130/200/280 g

Morčací plátok s pikantnou smotanovou omáčkou

/kápia,hrášok,feferóny/, cestoviny

1,3,7,9,10

2*

130/200/250/

Hovädzí tokáň na šampiňónoch, tarhoňa, miešaný šalát

1,4,9

3

450 g/ 2 ks

Koložvárska kapusta, chlieb

1,7,9

4

450 g

Bublanina s kakaom a ovocím

1,3,7

5

450 g/1 ks

Šalát z čínskej kapusty,paradajok,kukurice s vyprážanými kuracími rezancami, cereálne pečivo

1,3,7,9

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný kurací rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Streda: 19.12.2018

Polievka

1*

0,35 l

Boršč, chlieb

1,7,9

2*

0,35 l

Husací vývar s pečeňovými haluškami

1,3,9

MENU

1*

130/200/190 g

Bravčový varený plátok, chrenová omáčka, kysnutá knedľa

1,7,9

2*

130/200/220/120

Kuracie pod perinou, prírodná šťava, dusená ryža, kompót

1,7,9,10

3

450 g

Špagety Carbonara

1,3,7,9

4

450 g/1 ks

Sladké pirohy s posýpkou a maslom, ovocie

1,3,7

5

450 g/1 ks

Kurací prírodný plátok na zeleninovom šaláte, rožok

1, 9

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Štvrtok: 20.12.2018

Polievka

1*

0,35 l

Šošovicová na paprike so zemiakmi, mrkvou a klobásou, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Julienne

1,9

MENU

1*

130/280 g

Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou

1,3,7,9,10

2*

130/200/220 g

Kuracie soté s hubami, slaninkou, čili, kari a smotanou, dusená ryža

1,7,9,10

3

450 g/2 ks

Zemiakový prívarok s kôprom podávaný s bravčovou sekanou, chlieb

1,3,7,9

4

450 g/1 ks

Šúľance s makom, ovocie

1,3,7,13

5

450/30 g/1 ks

Grécky šalát s balkánskym syrom, dressing, pečivo

1,7,9

Piatok: 21.12.2018

Polievka

1*

0,35 l

Papriková s haluškami, chlieb

1,3,7,9

2*

0,35 l

Kurací vývar s rezancami a zeleninou

1,3,9

MENU

1*

130/200/190 g

Maďarský bravčový guláš, kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

220/200/200/120

Kuracie stehno na pive so slaninou, hrášková ryža, kompót

1,9

3

150/280/30 g

Zeleninový rezeň vyprážaný, mastené zemiaky, tatárska omáčka

1,3,7,9

4

450 g/1 ks

Rezance s tvarohom, acidko

1,3,7

5

450 g/1 ks

Ananásový šalát s jablkami, mrkvou, pórom, kukuricou, čínskou kapustou a šunkou, žemľa

1,7,9

 

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

 

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kontakt 051/7797006

 

 

Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť.

 

 

Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.