|
Jedálny lístok |
|
|||||
|
|
|
|||||
|
Ponuka týždňa: 11.02.– 15.02. 2019 |
|
|||||
07.týždeň |
|||||||
Pondelok: 11.02.2019 |
alergény |
||||||
Polievka |
1* |
0,35 l |
Fazuľová zo strukov na kyslo, chlieb |
1,7,9 |
|||
2* |
0,35 l |
Cibuľačka so syrom a praženým chlebom |
1,7,9 |
||||
MENU |
1* |
130/200/220 g |
Kuracie stroganov, ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky |
1,7,9 |
|||
2* |
130/200/280/120 |
Rybie filé Šumava zapekané so syrom, varené zemiaky, mieš. šalát |
1,4,7,9 |
||||
3 |
130/300/ 2 ks |
Hrachová kaša s údeným bravčovým plátkom, chlieb |
1,7,9 |
||||
4 |
450 g |
České buchty s lekvárom |
1,3,7 |
||||
5 |
450 g/ 1 ks |
Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, cereálne pečivo |
1,9 |
||||
|
6 |
130/280/50 |
Vyprážaný kurací rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka |
1,3,7,9 |
|||
Utorok: 12.02.2019 |
|||||||
Polievka |
1* |
0,35 l |
Frankfurtská s párkom, chlieb |
1,9 |
|||
2* |
0,35 l |
Kurací vývar s rezancami a zeleninou |
1,3,9 |
||||
MENU |
1* |
130/280/120 |
Vyprážané vykostnene kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót |
1,3,7,9 |
|||
2* |
130/200/280 g |
Bravčový tokáň na pretlaku a slanine , kolienka |
1,3,7,9 |
||||
3 |
450/50 g |
Rizoto brav. so zeleninou, hubami a syrom, kyslá uhorka |
9 |
||||
4 |
450 g |
Cviklové halušky s kuracím mäsom, slaninkou, cibuľou a syrovou omáčkou |
1,3,7,9 |
||||
5 |
150/220 |
Zapekaný baklažán so zeleninou, dusená ryža |
1,3, |
||||
Streda: 13.02.2019 |
|||||||
Polievka |
1* |
0,35 l |
Karfiolová so zeleným hráškom a zemiakmi, chlieb |
1,7,9 |
|||
2* |
0,35 l |
Rascová s vajcom |
1,3,9 |
||||
MENU |
1* |
130/300/190 g |
Pečené bravčové pliecko, kyslá kapusta na paprike, kysnutá knedľa |
1,3,7,9 |
|||
2* |
130/280/120 g |
Krkovička Koliba/klobása, cibuľa, lečo, červ. víno, cesnak, slanina/opekané zemiaky, čalamáda |
1,9 |
||||
3 |
450 g/ 1 ks |
Fliačky s bielou kapustou, ovocie |
1,3,7,9 |
||||
4 |
450 g |
Jablkový kysnutý koláč s hrozienkami |
1,3,7 |
||||
5 |
300/280 g |
Karfiolový perkelt, varené zemiaky |
1,3,7 |
||||
|
6 |
130/280/50 g |
Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka |
1,3,7,9 |
|||
Štvrtok: 14.02.2019 |
|||||||
Polievka |
1* |
0,35 l |
Šošovicová na paprike so zemiakmi a klobásou, chlieb |
1,9 |
|||
2* |
0,35 l |
Hovädzia s pórom a haluškami |
1,3,9 |
||||
MENU |
1* |
130/280/50 g |
Čiernohorský kurací rezeň so syrom, varené zemiaky, kyslá uhorka |
1,3,7,9 |
|||
2* |
130/200/220/120 |
Hovädzie po záhorácky s fazuľou a majoránkou, dusená ryža |
1,9 |
||||
3 |
450 g |
Cestoviny s brokolicou a syrom |
1,3,7,9 |
||||
4 |
450 g |
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom |
1,3,7 |
||||
5 |
450 g/ 1 ks |
Viedenský rybací šalát s cviklou, zemiakmi, jablkami a vareným vajíčkom, žemľa |
1,3,4,7,9 |
||||
Piatok: 15.02.2019 |
|||||||
Polievka |
1* |
0,35 l |
Poľská paradajková so smotanou a kolienkami, chlieb |
1,3,7,9 |
|||
2* |
0,35 l |
Údená so zeleninou a slovenskou ryžou |
1,3,9 |
||||
MENU |
1* |
150/300/190 g |
Mäsové gule v paradajkovej omáčke, kysnutá knedľa |
1,3,7,9 |
|||
2* |
130/200/280 g |
Bravčový tatranský guláš/brusnice,červ.víno, smotana/cestoviny |
1,3,7,9 |
||||
3 |
200/30/280 g |
Tekvicový prívarok s vareným vajcom, varené zemiaky |
1,3,7,9 |
||||
4 |
450 g/ 1 ks |
Rezance s makom, ovocie |
1,3,7 |
||||
5 |
150/200/220 g |
Cícerové kari s cuketou, hráškom, mrkvou a smotanou, ryža |
1,7,9 |
||||
|
|
6 |
130/280/50 g |
Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka |
1,3,7,9 |
|
|
|
Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny. Telef. kontakt 051/7797006 |
|
|||||
|
Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť. |
|
|||||
|
Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše Váha mäsa je uvedená v surovom stave. |
|
|||||