Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 28. týždeň

  

Jedálny lístok

 

 

 

 

 

Ponuka týždňa: 08.07.– 12.07. 2019

 

28.týždeň

Pondelok: 08.07.2019

alergény

Polievka

1*

0,35 l

Fazuľková zo strukov na kyslo, chlieb

1,7,9

2*

0,35 l

Francúzska s cestovinou

1,3,9

MENU

1*

130-200-280-120

Laci pečeň z krkovičky, prírodná šťava, opekané zemiaky, baranie rohy

1,9

2*

130-200-280

Morčacie soté s nivovou omáčkou a šunkou, cestoviny,

1,3,7,9

3

200-280-30

Vyprážaná brokolica, varené zemiaky, tatárska omáčka

1,3,7,9

4

450-1

Osie hniezda so škoricou a orechmi, mlieko

1,3,7,8

5

450-30-1

Vegetariánsky burger z fazule a cíceru na zeleninovom šaláte, dressing, cereálne pečivo

1,7,9

Utorok: 09.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Cuketová polievka s paradajkami /kukurica,pretlak,cesnak,bylinky/

1,9

2*

0,35 l

Hovädzia s haluškami

1,3,9

MENU

1*

130-200-220-120

Zapekané kuracie prsia so šunkou, broskyňou a syrom, kari omáčka, ryža, miešaný šalát

1,7,9

2*

150-280-30-30

Čevapčiči s mletého mäsa, varené zemiaky, horčica a cibuľa

1,9,10

3

130-200-280

Bravčový perkelt, cestoviny

1,3,7,9

4

450-1

Pizza koláč /šunka,syr,kečup,cesnak,bylinky/, ovocie

1,3,7

5

130-300-30-1

Bravčový grilovaný plátok na zeleninovom šaláte, dresing, rožok

1,7,9

Streda: 10.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Kyjevská s kyslou kapustou , ryžou a bravčovým mäsom, chlieb

1,9

2*

0,35 l

Karfiolová s mrkvou a cestovinou

1,3,9

MENU

1*

130-200-190

Držky na paprike, kysnutá knedľa

1,3,7,9

2*

130-280-120

Poľský obrátený bravčový rezeň /vajíčko, strúhanka, pretlak, /pečené zemiaky, miešaný šalát

1,3,9

3

130-200-280

Goralská krkovička so slaninou, hráškom a šampiňónmi, cestoviny

1,3,7,9,10

4

450

Milánske špagety so šunkou, šampiňónmi, cesnakom a syrom

1,3,7,9

5

450-1

Ľadový šalát s horčic. dresing, paprikou, uhorkou a kur.mäsom, žemľa

1,9,10

Štvrtok: 11.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Mrkvový krém s kari

1,7,9

2*

0,35 l

Slepačia s čínskou zeleninou a cestovinou

1,3,6,9

MENU

1*

130-200-280

Bravčový plátok čili con carne /fazuľa, kukurica, hrášok, feferóny/, tarhoňa

1,6,9

2*

130-200-220-120

Hovädzie rezance na čínsky spôsob s pórom, zelenou fazuľou a jarnou cibuľkou, dusená ryža, miešaný šalát

1,6,9

3

150-280-120

Kelový rezeň, varené zemiaky, miešaný šalát

1,3,7,9

4

450-2

Tekvicový prívarok s volským okom a so zemiakmi, chlieb

1,7,9

5

150-300

Mexická tortilla s tofu

1,3,6,7,9

Piatok:  12.07.2019

Polievka

1*

0,35 l

Pohánková na paprike

1,9

2*

0,35 l

Cesnaková s vajcom a syrom

3,7,9

MENU

1*

220-200-280

Kuracie stehno španielske/paprika,lečo,olivy,biele víno,klobása,feferóny/ cestoviny

1,3,6,9

2*

150-200-280

Pečená ryba na rasci s rozmarínom, parená zelenina, zemiaková kaša

4,7,9

3

450-1

Rezance s tvarohom, mlieko

1,3,7

4

200-300

Dukátové buchtičky  s vanilkovým krémom

1,3,7

5

450

Letný zeleninový šalát s kuracím mäsom a krutónmi

1,3,7,9

 

 

6

130-280-50

Vyprážaný kurací rezeň, opekané zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

 

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kontakt 051/7797006

 

 

Kolektív ACEM-u Vám praje dobrú chuť.

 

 

Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

Váha mäsa je uvedená v surovom stave.