Acem - výroba a rozvoz stravy

051 / 779 70 06

Jedálny lístok 08. týždeň

  

Jedálny lístok

 

 

Stravovanie zabezpečuje ACEM, s.r.o., Petrovany – Močarmany

Kontakt prevádzka: 051/7797006, 0918625732, web: www.acem.sk, mail: objednavky@acem.sk

 

 

Ponuka týždňa:   18.02.–22.02. 2019

 

                                                                          08 .týždeň                             

Pondelok: 18.02.2019

alergény

Polievka

1

0,35 l

Írska (fazuľka, pretlak, krúpy, smotana, zemiaky, br pliecko), chlieb

1,7,9

2

0,35 l

Zeleninová s mušličkami

1,9

MENU

1*

130/300/190 g

Mexicky bravčový guláš, kysnuté knedle

1,3,7,9

2*

130/200/220/120

Kuracie Kung - pao, dusená ryža, kompót

1,9

3

130/200/280 g

Hovädzie po balkánsky (smotana, paradajky), slovenská ryža

1,3,7,9

4

450 g

Penne so šunkovo – smotanovou omáčkou

1,3,7,9

5

200/220 g

Tofu na šampiňónoch, dusená ryža

1,6,9

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný kurací rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Utorok: 19.02.2019

Polievka

1

0,35 l

Hovädzia s krupicovými haluškami

1,3,9

2

0,35 l

Syrová s krutónmi

1,7,9

MENU

1*

130/200/280/120

Bravčová prírodná kapsa (šunka, syr, kapia), opekané zemiaky, šalát

1,7,9

2*

130/200/220/120

Kuracie prsia s višňami, dusená ryža, kompót

1,9

3

300/150g/2 ks

Fazuľkový prívarok so sekanou , chlieb

1,3,7,9

4

450 g

Bublanina s ovocím a cukrom 

1,3,7

5

300/220 g

Dusená fazuľa so zeleninou, dusená ryža

1,3,7,9

 

6

130/280/50 g

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Streda: 20.02.2019

Polievka

1

0,35 l

Hrachová s pohánkou a zeleninou, chlieb

1,9

2

0,35 l

Sójová so zemiakmi

1,9

MENU

1*

130/300/190 g

Bravčový maďarský guláš, kysnuté knedle

1,3,7,9

2*

130/200/220 g

Kuracie stehna bez kosti na masle, bulgúr

1,9

3

130/200/220/120

Švédsky rezeň (smotana, syr,), dusená ryža, zeleninový šalát

1,3,7,9

4

450 g

Zeleninové rizoto s tofu , kyslá uhorka

1,7,9

5

450/30 g/ 1 ks

Grécky šalát, dressing, cereálne pečivo

1,3,7,9

 

6

130/280/50

Kurací vyprážaný rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Štvrtok: 21.02.2019

Polievka

1

0,35 l

Krémová s mäsom a zeleninou, chlieb

1,7,9

2

0,35 l

Vývar s cestovinou

1,9

MENU

1*

150/200/280 g

Plnený kapustný list, zemiaková kaša

1,3,7,9

2*

130/200/280 g

Gazdovské bravčové pliecko so slaninou a cibuľou, slovenská ryža

1,3,9

3

130/200/280 g

Kuracie na paprike a smotane, cestoviny – špirály

1,3,7,9

4

450 g

Špagety Carbonára (slanina, vajce, smotana)

1,3,7,9

5

450 g/ 1 ks

Šalát z červenej kapusty s šunkou, majone. smotanou a vajíčkom , pečivo

1,3,7,9

 

6

130/280/50

Vyprážaný bravčový rezeň, mastené zemiaky, kyslá uhorka

1,3,7,9

Piatok: 22.02.2019

Polievka

1*

0,35 l

Zemiaková kyslá, chlieb

1,7,9

2

0,35 l

Rascová s vajcom

1,3,9

MENU

1*

130/200/190 g

Bravčové varené, uhorková omáčka, kysnuté knedle

1,3,7,9

2*

130/280/120 g

Kurací rezeň v syrovom cestíčku, opekané zemiaky, šalát

1,3,7,9

3

130/200/280 g

Bravčové na porku, tarhoňa dusená

1,3,9

4

450 g/ 1 ks

Špenátové halušky so syrom a smotanou, acidko

1,3,7,9

5

300/280 g

Šampiňóny restované na cesnaku, varené zemiaky

1,9

 

Menu je potrebné nahlásiť deň vopred do 13.00 hod. Zmena je vyhradená

V daný deň je možné doobjednať len jedlo označené* telefonicky do 8,00 hodiny.

Telef. kont 051/7797006

 

 

Kolektív vývarovne Vám praje dobrú chuť.

 

 

      Alergény: 1/obilniny,2/kôrovce,/,3/vajcia/,4/ryby/,5/arašidy/,6/sója, ,7/mlieko/8/orechy,9/zeler/,10/horčica/,11/sezam/12/oxid siričitý/13/vlčí bôb, 14/mäkkýše

                                             Váha mäsa je uvedená v surovom stave.